sobota 14. listopadu 2015

atentat

http://www.bvoltaire.fr/

PARIS ATTAQUÉ : LA FRANCE EN ÉTAT D’URGENCE / 128 mrtvých, 250 raněných, kdo je vinen??

  128 mrtvých, zabitých zbaběle jako ovce, Rada obrany zasedá, Holland, Valls, Taubira, Cazeneuve a jiní, řadu měsíců vede tato povedená vládnoucí klika nelítostný boj - proti Marine le Pen, která již dávno navrhuje hlídat hranici, vykázat ze země radikální predikátory, džihadisty ze Sýrie, intervenovat, spolu s Ruskem a syrskou vládou a zničit islámský stát.
  V noci neschopný klaun, který je na neštěstí pro Francii prezidentem vyhlásil stav ohrožení a dál?  Dál nelítostně bojovat proti Národní frontě, aby náhodou nezvítězila v prosinci v některé oblasti a nenahradila neschopné.

komentáře Francouzů v Boulvard Voltaire a Figaru

cendrose Pauvres victimes... Pauvre France../ ubohé oběti...ubohá Francie..
Je to začátek, proč se divíte? Osm atentátů najednou...brzo jich budou stovky v celé Francii. Co jiného zde chtějí všichni ti imigranti dělat? Ti mladí muži, kteří měli zůstat ve svých zemích a bránit je.  Ty hrůzné francouzské asociace, které je zde vítají a přijímají za naše peníze jsou vinny, stejně jako ti džihadisti. Čekejte a připravte si rakve.  Nejsem pesimista, ale realista.

Lucien Herm
"30%lidí  z Magrebu, to je úžasné, prdím na města, kde všechno vypadá stejně evropsky", doslovně řekla 2006 Aubry, socialistická starostka Lille, tajemnice francouzské socialistické strany.
"Musíme pomoct islámu, aby narostl a upevnil se", řekl Valls, ministerský předseda Francie v červnu 2015.
  Islám máme ve všech městech, všude a mohou nás lehce zabíjet. Politici nám lhali, je to náboženství zabíjení a invaze. Politici nás nutili, abychom se téměř pokořili před tím náboženstvím smrti. Zabijí nás, Sura 8., verše 65: "Proroku povzbuď věřící k boji, dvacet pevně věřících porazí dvě stě nevěřících, sto věřících zvítězí nad tisícem nevěřících neboť oni nerozumí".

Bruno1
allo Hollande ???
je nutné stále pokračovat v boji .. proti rusům..
alloooooooooooo ???

Žádné komentáře: