středa 7. října 2015

sasko diky

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/danke-sachsen/

Danke, Sachsen! /  dík Sasko..


    Žurnalista Michael Paulwitz se v Junge Freiheit zamýšlí nad posledními antiimigračními protesty v řadě saských měst. Týden za týdnem se shromažďují tisíce lidí, aby vyjádřily svůj názor na chaotickou a nezákonnou imigrační politiku vládnoucí kliky. Konečně vystupuje Lid proti imigrační hrůze a  něco dává do pohybu.
   Pavlovské reflexy politickokorektní  propagandy to vydávají  za útoky desetitisíců proti uprchlíkům, ale skutečnost je jiná, protestuje se proti prolhané imigrační politice, proti islámské infiltraci, ilegální imigraci, proti kapitulaci státu před kriminalitou, organizovaným narušováním zákona a dalšími průvodními jevy proimigrační diktatury. O tom berlínské politické gheto a skleníky hamburských redakcí   nechtějí nic vědět.
   Etablovaná zpravodajství operují s adjektivy jako xenofobní, vrhání lahví a útoky na novináře, jen aby mohla zastřít pravou podstatu věci a účastníky protestu diskreditovat. Ale Sasko má s diktaturou bohaté zkušenosti, aby odhalilo podobné triky. Počty demonstrantů stále stoupají a stoupá též nervozita politické mafie.

Bunkrová mentalita Merkelové.

   Státem placení sociologové opět plkají o tom, že neosvícení Sasové nejspíš  trpí rasismem. V Sasku si dobře pamatují nedávnou diktaturu komunistického režimu, aby rychle pochopili nastupující lživou propagandu, tuto schopnost ztratili západní Němci, dlouhá desetiletí vystavovaní vymývání mozků  a indoktrinací  zelenými generacemi učitelů.
     Merkelová připomíná stranické bosy v bývalé NDR. Saský týden demonstrací byl důstojnou připomínkou 25 letého výročí sjednocení Německa, rozdílnou od prolhané sebechvály oficiální politické scény.

    Díky, Sasko. 

Žádné komentáře: