pátek 2. října 2015

merkel

https://jungefreiheit.de/debatte/kommentar/2015/die-stimmung-kippt-2/

Die Merkeldämmerung hat begonnen. / Stmívá se. Pád se blíží...


    Podle ARD barometru veřejného mínění ve Spolkové republice ztratila Merkelová během posledního měsíce 9% sympatizantů, 54% populace nejsou s kancléřkou spokojeno, nejhorší skóre v posledních letech. Na druhé straně pozitivní skóre bavorského ministerského předsedy Seehofera, který se staví za okamžité omezení přílivu imigrantů, vzrostlo o 11%. Podle listu Junge Freiheit v tomto okamžiku nemůže Merkelová přičítat vinu za příliv masy imigrantů nikomu jinému než sama sobě, obvykle se jí to totiž intrikami dařilo.

   51% Němců cítí strach před imigrační vlnou, tedy nárůst o 13% za posledních čtrnáct dnů. Mediální konglomerát ARD poukazuje na nižší vzdělanostní niveau těch, co mají největší strach z imigrace. Nemohou se totiž nikam odstěhovat a utéct před multikulturalismem, jak si mohou dovolit vyšší příjmové kategorie. ARD se mýlí, může se hovořit o absolventech indoktrinovaných škol, že mají vyšší niveau? Ne, právě naopak. Německý národ má niveau, ale nemají ho politicky korektní pseudoelity.  Zdravotní sestra, jak píše list, bojuje každodenně, žádnou filozofickou věž ze slonoviny nemá k dispozici.
   Spolková vládá doznává, že 90% imigrantů nenastoupí v dohledné době do pracovního procesu, pokud vůbec někdy nastoupí. Musí je zaplatit sociální úřad a vlastně všichni Němci.
List píše, že Merkelová je dítětem bývalé NDR, že ví, pokud vláda ztratí důvěru lidu, je ztracena. Tady se list výrazně mýlí, Merkelová ví, že i když nemá důvěru lidu, může se dost dlouho udržet u moci. Jak? To ji naučila právě její východoněmecká minulost. 

Žádné komentáře: