pátek 2. června 2017

alger krestan

Destabilizovali stát..

Prohlásil alžírský ministr zahraničí Ramtane Lamamra. Kdo? Tři konvertité ke křesťanství v Alžírsku. V okrese El Bayadh je zatkla tajná policie, našlo se u nich 5 křesťanských knih a 4 kříže. Vystopovali je ze sociálních sítí.
    Byli obviněni ze zločinného spolčování a z destabilizace islámu. V zemi velkého Augustina jim hrozí za vyznání víry několikaletý žalář. Praktiky alžírských autorit ke křesťanům jsou horší než v desátém století, tenkrát tam panovala jistá tolerance. Dnes nenávistná posedlost. Alžírská vláda obhajuje své anticivilizační počínání i v OSN, kde to celkem nikomu až tak nevadí. V komisi pro lidská práva zasedají ještě brutálnější islámské státy a tak mají pochopení, stejně jako německé politické partaje a jimi vedená Evropská unie.
   Německý luterán biskup Marcus Droge prohlásil, že pronásledování křesťanů v islámských zemích není tak hrozné, ministr Schauble vidí v islámu náboženství velké tolerance, kardinál Marx z Mnichova si veřejně na Chrámové hoře strhl s prsou biskupský kříž, jak ho muslimská tolerance fascinovala. Kardinál Marx je filuta, na křesťanství rezignoval při zachování biskupské apanáže a biskupského bytu.
   Alžírský ministr Lamamra podal hlubší vysvětlení brutálního nakládání s křesťanskými konvertity: „Univerzální lidská práva nemohou působit proti uniformnímu modelu sociální a politické organizace“. Dal svým způsobem návod co s muslimy v Evropě. 

Žádné komentáře: